Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з Всеукраїнським Днем бібліотек

Шановні тернополяни! Друзі!

Щиро вітаю нас всіх з Всеукраїнським днем бібліотек.

Сьогодні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

Бібліотеки Тернополя стали цікавими та популярними для мешканців міста. Це не лише книгозбірні, це повноцінні інформаційні, культурно-просвітницькі заклади. Тут часто відбуваються різноманітні заходи, зустрічі, презентації, творчі вечори, які збирають повні зали.

Окрема подяка нашим бібліотекарям за їх працю після повномасштабного московського вторгнення.

Сьогоднішній бібліотекар – це той, хто видає книгу, а потім збирає, сортує та відправляє на фронт вантажі для наших військових.

Теперішня тернопільська бібліотека – це та, де в одній залі зберігаються книги, в іншій студенти досліджують унікальні твори, а ще інший зал – це волонтерський центр, який допомагає нашим бійцям та біженцям.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Вами пишається Тернопіль. Вами пишається Україна.

Бажаю Вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, дружнього взаєморозуміння та підтримки.

Миру всім нам після перемоги над московським злом.

 

Міський голова Тернополя                                           Сергій Надал