У Тернополі покинуті автомобілі, які порушують правила благоустрою переміщатимуть на спеціальний майданчик

Реагуючи на звернення громадян, яке надійшло в управління муніципальної інспекції щодо покинутого автомобіля сірого кольору марки Renault Scenic на іноземних номерах FDE395, який знаходиться у дворі багатоквартирного будинку на вул. Тараса Протасевича, 2 та з метою належного забезпечення благоустрою території міста, власнику або користувачу даного транспортного засобу необхідно вжити заходів щодо його переміщення.

Дане авто створює незручності для мешканців будинку, а надалі в зимовий період може стати перешкодою для роботи снігоочисної техніки.

Просимо власника чи користувача цього легкового автомобіля або осіб, яким відома інформація про  власника, звернутись в управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради за адресою вул. Євгена Коновальця, 8.

У випадку, якщо власника транспортного засобу не буде встановлено, автомобіль можуть перемістити на спеціальний майданчик чи стоянку.

Для повернення автомобіля власнику доведеться пред’явити документи, які підтверджують право власності, та сплатити кошти за його перевезення та зберігання.

Звертайтеся за телефонами: +38(067) 447-31-86, +38 067) 447- 32 -78, +38(073) 015-14-81 (Viber).