З центру «Допомога армії від Тернополя» відправилась чергова партія вантажів для наших захисників на фронті

6 вересня водії-волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправились у нову поїздку, щоб доставити вантажі для наших захисників на фронті. Цього разу посилки поїдуть у місця дислокації військовослужбовців у Донецькій та Дніпропетровській областях.

«Центр «Допомога армії від Тернополя» продовжує працювати. Дякую усім, хто долучився до допомоги нашим захисникам. Зокрема, тернополяни передали понад 40 посилок для своїх рідних, друзів та близьких. Значну частину зібрали волонтери, підготувавши перелік, що необхідно відправити, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Ми також доукомплектували автомобіль 500 комплектами нової військової форми, теплим одягом, білизною, взуттям, продуктами харчування тривалого зберігання, сухпайками, буржуйками, турнікетами та іншим необхідним. Бажаємо нашим волонтерам успішної поїздки, спокійної дороги і якомога швидше доставити передачі».

Разом з вантажем для тернопільських військових, на фронт вдруге відправиться пересувна мобільна стоматологія у складі чотирьох медиків Тернопільської міської стоматологічної поліклініки. Лікарі-волонтери надаватимуть безкоштовну ургентну стоматологічну допомогу нашим захисникам.