Цього тижня у Тернополі підрядні організації продовжують виконувати локальні поточні ремонти

Незважаючи на календарну осінь, сприятливі погодні умови дозволяють проводити локальні поточні ремонти на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та автомобільних шляхах Тернопільської громади.

Так, на вулиці Новій, що у селі Курівці, днями працівники підрядної організації проводитимуть влаштування асфальтобетонного покриття. Попередньо тут було зроблено корито проїзної частини та влаштування дороги щебенево-піщаною сумішшю.

Продовжуються роботи з відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. Андрея Шептицького у Тернополі. Цими вихідними на ділянці вулиці проводилось влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.

На вул. Квітовій триває відновлення проїзної частини. Наразі працівники підрядної організації встановлюють тут дорожні знаки.

Влаштування піщано-щебенової основи та фігурних елементів мощення проводиться й на ділянці від вул. Олени Теліги до вул. Івана Котляревського, 24.

Також у місті ремонтуються двори та міжквартальні проїзди за адресами: вул. Івана Мазепи, 1, вул. Іванни Блажкевич, 5, вул. Торговиця, 14-18, вул. Олександра Смакули, 1, вул. Лесі Українки, 29, пров. Цегельний, 1-Д, вул. Максима Кривоноса, 3.