Водії та волонтери проєкту «Допомога армії від Тернополя» доставили перші пакунки для наших захисників на передову

22 червня з кількаденного рейсу повернулись волонтери проєкту «Допомога армії від Тернополя», які подолали відстань понад 3700 км та доставили вантажі у місця дислокації наших військовослужбовців на Запоріжчину, Донеччину, Дніпропетровщину та Харківщину.

Окрім посилок від рідних і близьких людей, бійцям додатково доставлено засоби гігієни, військову форму, тактичне взуття, генератори, тепловізори, засоби захисту тощо.

А вже у вівторок, 28 червня, з центру відправлять наступні передачі за напрямками: Київщина, Чернігівщина та Сумщина, де захищають територіальну цілісність України військовослужбовці з Тернополя.

«На базі управління соціальної політики міської ради працює центр «Допомоги армії від Тернополя». Звідси водії разом з волонтерами ГО «Схід та Захід – єдині назавжди» відправили та успішно доставили перші посилки безпосередньо на фронт у місця дислокації наших захисників-тернополян. Щиро дякую голові організації Василю Коньку та усім волонтерам, які успішно здійснили нелегку першу поїздку, щоб передати нашим бійцям усі посилки від їхніх рідних, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Через п’ять днів з Тернополя заплановано наступну поїздку до наших військовослужбовців з підрозділів тероборони. Тому, хто має бажання безплатно передати посилки для наших захисників – просимо приносити пакунки у центр за адресою вул. Миколи Лисенка, 8-А. Ми також доукомплектуємо передачі тими речама, які наявні у наших гуманітарних штабах, це – військова амуніція, тактичне взуття, засоби гігієни та речі першої потреби і продукти тривалого зберігання».

Приносити посилки можна уже від сьогодні, 22 червня, у центр «Допомога армії від Тернополя» (вул. Миколи Лисенка, 8-А).

Графік роботи:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обід 13:00-14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год., обід 13:00-14:00 год.;

неділя – вихідний.

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009 15 40.