Тернопільські теплоходи зупиняються на причалі поблизу «Дальнього» пляжу

З 10 червня у Тернополі розпочався купальний сезон. Для відпочинку на відкритих водоймах у місті працюють два пляжі: «Циганка», що на вул. Білецькій  та «Дальній» пляж на вул. Чумацькій.

Тож усі, хто обрав локацію «Дальній» пляж, можуть швидко та комфортно дістатися туди на теплоходах «Ян-Амор Тарновський» та «Капітан Т.Г.Парій». За сприятливих погодних умов, вони зупиняються на причалі поблизу «Дальнього» пляжу.

Звертаємо увагу! У прохолодну погоду зупинка на причалі здійснюється лише на вимогу. Про це пасажир повинен завчасно сповістити матросів. Якщо серед відвідувачів не буде бажаючих вийти, то теплоходи не причалюватимуть.

Нагадаємо, з 1 червня змінився тариф на водні прогулянки теплоходами на Тернопільському ставі. Подорож  на теплоходах «Ян-Амор Тарновський» і «Капітан Парій» триває 25 хвилин, вартість поїздки - 50 грн, для дітей віком від 6 до 10 років - 25 грн, для дітей до 5 років - безкоштовно.

Круїз на теплоході «Сигма» триває 50 хвилин. Це зумовлено тим, що подорож охоплює Тернопільський став із заходом на веслувальний канал. Вартість поїздки з 1 червня складатиме 75 грн, для дітей віком від 6 до 10 років - 25 грн, для дітей до 5 років - безкоштовно.