У Тернополі привітали та нагородили працівників екстреної медичної допомоги

27 травня з нагоди відзначення Дня екстреної медичної допомоги у Тернополі відбулося урочисте привітання та нагородження лікарів, фельдшерів і водіїв екстреної медичної допомоги.

У святковому заході взяв участь й міський голова Сергій Надал, подякувавши медикам за щоденну нелегку і героїчну працю, самовідданість як в мирний час, так і сьогодні – під час повномасштабної війни.

«Вітаю наших медиків з Днем екстреної медичної допомоги. Це справжні Ангели охоронці, героїчні люди, які щодня рятують життя. І зараз, у час війни, під кулями наші медики ,tp без вагань рятують військових і цивільних українців в зоні активних бойових дій, - наголосив Сергій Надал. - Нехай Ваша нелегка праця приносить радість та людське щастя. Будьте здорові і повні сил! Ніколи не забудемо героїзм медиків на фронті. Вічна пам'ять полеглим рятівникам!».

За сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі та особистий вагомий внесок у наданні висококваліфікованої медичної допомоги та з нагоди Дня екстреної медичної допомоги міський голова вручив подяки і цінні подарунки працівникам Тернопільської станції екстреної (медичної) допомоги.