Тернопіль запрошує усіх на новорічно-різдвяні святкування 15 січня

Цілий ряд заходів, аби продовжити новорічно-різдвяні святкування, очікує на жителів і гостей Тернополя у суботу, 15 січня.

Вже з 13:00 год. на сцені неподалік головної ялинки міста свою святкову музичну програму представить Муніципальний духовий оркестр «Оркестра Волі» (директор та диригент колективу Володимир Грицай).

У концерті звучатимуть колядки, щедрівки, українські мелодії в джазовій обробці та популярна новорічна музика - пісні Френка Сінатри, композиції з репертуару групи «АВВА» та інші твори, які виконають солісти-вокалісти Микола Блаженко, Оксана Малецька, Іван Ракочий, Василь Пиріг, Світлана Красновська.

А з 14:00 год. на Театральному майдані проходитиме свято зимового календарно-обрядового фольклору «Нова радість стала». Тернополяни та гості міста зможуть побачити вертепи та народні зимові обряди у виконанні 16-ти колективів з усієї області, поспівати разом з усіма колядки та щедрівки.

Також, в рамках свята о 17:00 год. розпочнеться урочиста церемонія нагородження учасників та переможців міських конкурсів «Різдвяне диво» і «Феєрія новорічного міста».

Тож запрошуємо 15 січня на Театральний майдан усіх, хто любить музику, співи, танці і цінує українські народні традиції та обряди.