37 учнівських проєктів здобули перемогу у «Шкільному громадському бюджеті 2022» Тернопільської громади

Днями у Тернополі завершилося голосування за проєкти «Шкільного громадського бюджету 2022».

Впродовж двох тижнів учні 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста загалом віддали 8088 голосів за обрані ними проєкти «Шкільного громадського бюджету 2022».

Із 120-ти поданих учнями проєктів 37 ініціатив здобули перемогу, адже набрали найбільшу кількість голосів під час електронного голосування. Тож саме вони будуть реалізовані у школах Тернополя  вже наступного року.

На ці потреби з бюджету громади у 2022 році буде спрямовано 1 881 204 грн. Кожна школа-учасниця конкурсу з цієї суми отримає по 58 787 грн на реалізацію своїх проєктів-переможців.

Нагадаємо, у цьому році участь в конкурсі взяли 32 школи, 30 з яких з м. Тернополя та дві - з с.Кобзарівка і с.Чернихів Тернопільської міської територіальної громади.

Ознайомитися із усіма учнівськими проєктами, що брали участь у конкурсі, та з результатами голосування можна на порталі  «Шкільний громадський бюджет».

Довідка. «Шкільний громадський бюджет» - це частина Громадського бюджету Тернополя та інструмент громадської участі, що надає можливість учням покращити навчальний процес та позашкільний час у своїй школі. Проводиться конкурс учнівських ініціатив у Тернопільській громаді уже другий рік поспіль.