Працівники муніципальної інспекції оформили адмінпротокол на жителя Тернополя за порушення правил утилізації побутових відходів

Працівники управління муніципальної інспекції провели черговий рейд територією Тернопільської міської територіальної громади з метою контролю за дотриманням природоохоронного законодавства та Правил благоустрою.

В ході обстеження інспектори виявили громадянина, який утилізовував побутові відходи шляхом спалювання їх на присадибній ділянці.

На громадянина оформлено адмінпротокол та передано його на розгляд в Державну екологічну інспекцію у Тернопільській області.

Управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради нагадує, що за самовільне спалювання побутових відходів, сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Якщо ви помітили факти спалювання сухого листя чи інші порушення природоохоронного законодавства на території Тернопільської громади, просимо повідомляти муніципальну інспекцію за номерами телефонів: +38 (073) 015 1481 (Viber), +38 (067) 4473186, +38 (067) 447 3278.