У ТЦ «Орнава» запрацював новий пункт масової вакцинації населення від COVID-19

12 жовтня на базі ТЦ «Орнава» (вул. Живова, 15-А) розпочав роботу шостий у Тернополі центр масової вакцинації населення від COVID-19.

У центрі вакцинації, який працюватиме щоденно з 9:00 до 16:00 год., можна буде пройти імунізацію вакцинами CoronaVac та AstraZeneca.

«Для зручності мешканців міста сьогодні відкриваємо ще один пункт вакцинації у торговому центрі «Орнава». Дякуємо керівництву закладу за допомогу та сприяння. Адже на цій локації доволі високий потік населення та розташований торговий центр у зручному місці, куди можна дістатись з різних куточків міста, – зазначив міський голова Сергій Надал. –  Зі слів лікарів-епідеміологів, станом на сьогодні у місті та області значно зросла кількість хворих на COVID-19. На жаль, маємо загрозу через декілька тижнів потрапити у «червону» карантинну зону. Тому закликаємо громадян подбати про своє здоров’я та захистити себе від коронавірусної хвороби, і єдиним надійним способом зробити це, за рекомендацією лікарів, є імунізація. Також звертаю увагу, що сьогодні у лікарнях Тернополя майже 100% госпіталізованих пацієнтів з COVID-19 – невакциновані».

Детальний перелік та контакти пунктів щеплень і центрів вакцинації, де жителі Тернополя можуть зробити щеплення проти коронавірусу, можна переглянути тут.

Нагадаємо, у місті також працюють виїзні мобільні бригади медиків, які вакцинують організовані колективи чисельністю понад 30 осіб. 

До слова, станом на 12 жовтня у пунктах щеплення та центрах вакцинації, які розгорнуті на території Тернополя, імунізацію від COVID-19 пройшли майже 99 тис. осіб.