На території тернопільської школи-медичного ліцею №15 облаштовано сучасний багатофункціональний спортивний майданчик

Все більше нових сучасних локацій з’являється в Тернополі завдяки ініціативним мешканцям, які подали власні проєкти на участь у «Громадському бюджеті-2021» і стали переможцями.

Так, нещодавно завершилася реалізація одного із проєктів-переможців - «Живемо спортивно» на території Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-медичний ліцей №15 імені Лесі Українки».

З метою забезпечення оптимальних умов освітнього процесу для учнів та популяризації здорового способу життя, на місці старого майданчика облаштовано сучасний багатофункціональний простір зі спортивними елементами та безпечним штучним покриттям.

Тож відтепер уроки фізкультури і вільний позакласний час школярі зможуть проводити цікаво та з користю на свіжому повітрі, граючи у футбол чи баскетбол. Доступний майданчик і для занять спортом мешканцями прилеглих житлових будинків.

Додамо, з 2017 року у Тернополі реалізовано 73 проєкти «Громадського бюджету», загальна сума яких складає 41 536 015 грн. Ознайомитися з детальною інформацією про проєкти відтепер можна на спеціальній інтерактивній карті.