Сучасний спортивно-відпочинковий комплекс відкрили у Тернополі на території школи №23

6 вересня у Тернополі на території загальноосвітньої школи №23, що у мікрорайоні «Канада», відбулося урочисте відкриття сучасного спортивно-відпочинкового комплексу з вуличними тренажерами та майданчиками для занять спортом.

Під час святкового заходу на оновленій локації для присутніх виступила команда чирлідингу школи, а усі присутні мали змогу спробувати свої сили у різноманітних естафетах і конкурсах.

Новий спортивно-відпочинковий простір з’явився на території школи завдяки участі та перемозі активних тернополян у «Громадському бюджеті 2021». Тож відтепер його зможуть використовувати як учні та працівники закладу освіти, так і мешканці прилеглих житлових будинків.

«Сучасну спортивно-відпочинкову зону створили на місці попереднього застарілого майданчика, адже поблизу немає спортивних локацій, де молодь змогла б займатися спортом та проводити дозвілля, – розповів міський голова Сергій Надал. – Тут провели роботи з ремонту зовнішнього освітлення, демонтували старі конструкції, облаштували елементи для занять фізичною культурою, майданчик зі спеціальним покриттям, а також секцію з вуличними тренажерами».

Додамо, в рамках реалізації проєктів-переможців «Громадського бюджету 2021», цими днями завершується облаштування спортивних майданчиків і  в інших мікрорайонах міста. Серед них:

  • Проєкт «Живемо спортивно»  на території ТЗОШ №15;
  • Легкоатлетичний стадіон з футбольним полем - ТЗОШ № 18;
  • модернізація територій між школами №26 та №27, створення майданчика для заняття різними видами спорту.

Нагадаємо, 1 вересня стартував прийом заявок на участь у «Громадському бюджеті-2022» та «Шкільному громадському бюджеті-2022».