У Тернополі на 50-ти метрову висоту підняли та освятили Державний Прапор України

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності на центральній алеї парку «Топільче» на висоту 50-ти метрів підняли та освятили  синьо-жовтий стяг.

«Наш синьо-жовтий прапор - один з найголовніших символів для кожного українця. Наш народ ніс його через покоління національно-визвольної боротьби, через революції і Майдани, через війну. Він є символом суверенітету і незалежності. Символом, дорогим для всіх поколінь українців всього світу, - зазначив міський голова Сергій Надал. - У цей святковий день хочу згадати всіх Героїв, які боролися, щоб саме наш синьо-жовтий прапор майорів над всієї Україною.  Щиро дякую всім Героям, які сьогодні воюють, щоб державний прапор повернувся на вулиці Донецька, Луганська, Сімферополя та інших окупованих українських міст».

Також під час урочистостей за активну громадянську позицію, особистий внесок у розбудову української державності, суверенітету і захист територіальної цілісності держави нагородним знаком міського голови відзначено:

  • Шабата Ігоря – учасник АТО, батальйон «Тернопіль»;
  • Яцківа Степана -– учасник АТО, батальйон «Тернопіль»;

Наручний годинник вручено :

  • Гевчуку Ігорю – учаснику АТО, батальйон «Тернопіль»;
  • Мельнику Роману - учаснику АТО, батальйон «Тернопіль».

Грамотами Тернопільської міської ради нагороджено:

  • Членів Тернопільського міського товариства «Вертеп»: Когута Василя, Шимківа Петра, Росоловського Володимира, Окрутного Володимира, Строєвуса Федора.

Окрім цього подяками міського голови Тернополя та голови державної обласної адміністрації відзначено благодійників та меценатів Тернопільщини, які беруть активну участь у реалізації державних та місцевих проєктів, сприяють соціально-економічному розвитку нашого міста, області та України.