Новий універсальний спортивний майданчик з вуличними тренажерами відкрили у Тернополі на вул. Генерала Тарнавського, 3

19 серпня у Тернополі на вул. Генерала Тарнавського, 3 відбулося урочисте відкриття сучасного універсального спортивного майданчика з вуличними тренажерами. На новій спортивній локацій для дітей з прилеглих житлових будинків провели різноманітні конкурси та естафети.

«Цей новий спортивний майданчик розділено на дві секції: одна для ігрових видів спорту, інша – із силовими тренажерами. Нещодавно тут завершилися усі роботи з благоустрою території та влаштування сходів, тож тепер майданчик розпочинає повноцінно функціонувати, - розповів міський голова Сергій Надал. – Хочу зазначити, що такі спортивні локації відкриті вже у різних мікрорайонах Тернополя,  відшукати місце знаходження яких можна на спеціально розробленій інтерактивній карті».

Додамо, це уже третій універсальний спортивний майданчик, який з’явився в Тернополі від початку року, перших два відкрили нещодавно на вул. Золотогірській, 16 та Київській, 9-11.

Окрім того, на території спеціалізованої школи №3 триває будівництво нового мультиспортивного комплексу.

Нові спортивні локації облаштовуються у Тернополі і в рамках реалізації проєктів-переможців «Громадського бюджету 2021». Так, від початку року влаштовано:

  • багатофункціональний спортивний майданчик на території ТНВК №15;
  • легкоатлетичний стадіон з футбольним полем поруч із ЗОШ №18;
  • волейбольне поле на території ЗОШ №7;
  • майданчик для заняттями різними видами спорту на території, прилеглій до шкіл №26-27.