У Тернопільській громаді презентували унікальну карту молодіжних громадських об’єднань

12 серпня управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей спільно з молодіжними громадськими організаціями відзначили у Тернополі Міжнародний день молоді.

Захід відбувся на «Єлисейських полях» в парку ім. Тараса Шевченка, під час якого було напрацьовано ідеї щодо Форуму «Тернопіль - молодіжна столиця України» та презентовано унікальну карту молодіжних об’єднань Тернопільської міської територіальної громади.

Побували на заході і привітали тернополян зі святом міський голова Сергій Надал та Молодіжний мер Тернополя Назар Гапій.

«Міжнародний день молоді – це свято усіх, хто молодий тілом, серцем та душею. Для нас це особливе свято, адже два роки поспіль маємо статус «Молодіжна столиця України», завдяки активній  молоді міста та невтомній щоденній праці, - наголосив Сергій Надал. -  Ми є прикладом для інших українських міст, як може співпрацювати молодь та органи місцевого самоврядування, втілюючи молодіжні ініціативи. Активна громадська позиція, лідери громадської думки  - це справедливо про нашу молодь. Бажаю усім вам міцного здоров’я, натхнення, реалізації найбільш амбітних планів та задумів і залишайтеся завжди молодими».

На презентованій мапі відображено 29 молодіжних громадських організацій, кожна з яких має свій QR-код, відсканувавши який можна отримати короткий опис про організацію та місцезнаходження. Розмістять карту у чотирьох університетах Тернополя для студентства.