У Тернополі відкрили п’ятий зал нової мережі кінотеатрів «Miromax»

14 липня відбулося відкриття та презентація мультимедійних можливостей п’ятого залу кінотеатру «Miromax» у ТРЦ «Подоляни». Це другий в Україні кінозал з інноваційною LED-технологією Samsung Onyx.

«Вітаю тернополян та наших гостей з відкриттям такого чудового п’ятизального кінотеатру  у ТРЦ «Подоляни». Тернопіль – друге місто після столиці, де запрацював кінозал з новітніми сучасними технологіями Samsung Onyx. Тернопіль намагається максимально використовувати новинки техніки у всіх сферах життя міста, оскільки це створює успішне конкурентне середовище серед бізнесу та можливості для його розвитку, - зазначив міський голова Сергій Надал. - Водночас, це і краще надання послуг для відвідувачів. Чимало соціальних проєктів реалізовується у співпраці з «Подолянами», тому цю традицію продовжимо із мережею «Miromax». Бажаю кінотеатру успіху, розвитку та вдячних глядачів, а тернополянам -  приємних  вражень та емоцій від перегляду фільмів у нових сучасних залах».

Як розповідають представники мережі кінотеатрів «Miromax», особливість екрану Samsung Onyx полягає в тому, що він працює без проектора, тобто, зображення виводиться відразу на екран. Окрім цього, можна також проводити презентації для бізнесу.

До слова, директор з розвитку ТРЦ «Подоляни» Тетяна Чубак, зазначає, що кінотеатр вже долучався до соціальних ініціатив. Зокрема, від початку року кінотеатр відвідали близько 500 дітей з особливими потребами.