У Тернополі відбувся модний показ вишиванок «Сьогодні Купала, а завтра – Івана»

Під патронатом міського голови Сергія Надала у Тернополі на пірсі «RIVERSIDE» відбувся модний показ вишиванок «Сьогодні Купала, а завтра – Івана». На подіум у вишиваних сукнях та сорочках відомих тернопільських дизайнерів вийшли три покоління тернополян.

«Цьогорічний захід – особливий, адже з вашою допомогою ми зламаємо  стереотипи, що це свято молоді. Насправді, Купала – це свято тих, хто відчуває себе молодим серцем і душею. Молодість – це стан душі, –  зазначив Сергій Надал. – Нинішнє свято – це не лише обрядове дійство. З його допомогою ви ділитесь з нами історичними та культурним традиціями, які передавались від ваших матерів та бабусь. Тож подяка організаторам, а саме – територіальному центру обслуговування населення, а також підприємцям, які долучились до проведення заходу. Подяка і вам, дорогі тернополяни поважного віку. Свого часу ви зробили дуже багато для відбудови і розвитку нашого міста, а тепер продовжуєте своєю активною позицією допомагати місту жити і розвиватись».

Дійство, приурочене до святкування Івана Купала, об’єднало зовсім юних тернополян та людей «золотого» віку. Учасниками модного показу стали відвідувачі Тернопільського територіального центру соціального обслуговування. Леді та джентльмени поважного віку впевнено дефілювали на подіумі у вишитому одязі.

Організатору заходу зазначають, що наймолодшій моделі модного показу лише чотири роки, найстаршій – близько вісімдесяти.

До слова, організатори заходу – Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення за підтримки Тернопільської міської ради.