У тернопільському садочку №4 «Усмішка» працює літній оздоровчий табір для дітей

З настанням літнього періоду на базі міських закладів загальної середньої освіти розпочали працювати дитячі табори денного перебування, які із захопленням відвідують тернопільські школярі.

Насичений та активний літній відпочинок у цьому році доступний і для найменших жителів громади – наших дошкільнят.

Літнє оздоровлення, зокрема, організовано для відвідувачів дитячого садочка №4 «Усмішка», що у Тернополі на вул. Київській, 3В. 

Як розповідає вихователь-методист дитсадка Галина Алексевич, щоранку для діток вихователі проводять ранкову гімнастику та хороводи, опісля - традиційний ранковий сніданок. Впродовж дня діти мають змогу відпочивати у різних локацій, які облаштовані на території дитячого садочку.

Серед розваг: Казковий потяг, водні процедури, пісочна терапія, локація образотворчого мистецтва та відпочинкова альтанка. У ранковий та вечірній час діти перебувають на свіжому повітрі, а в пікові години сонячної активності для відвідувачів організовують дозвілля у групах.

Нагадаємо, табори денного перебування у Тернополі працюють також на базі гімназії №30, спеціальної загальноосвітньої школи та спеціалізованої школи №5.

Детальну інформацію щодо відпочинку дітей у літніх таборах можна отримати у керівництва освітніх закладів міста.