До уваги тернополян! 16 -17 червня у деяких мікрорайонах Тернополя буде відсутнє водопостачання

У зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж, з 00:00 год. 16 червня до 24:00 год. 17 червня буде припинено водопостачання в центральній частині Тернополя, мікрорайонах «Новий Світ», «Старий парк», на вулицях Текстильна, Поліська (промислова зона), в районі вулиць Татарська - Деповська - Дівоча - Чайковського - Монастириського, Чернівецька - Гребінки - Садова.

Поступово вода з’являтиметься у помешканнях 17 червня опівночі. Однак міститиме вона підвищений рівень хлору та буде непридатною для споживання. Повністю водопостачання буде відновлено вранці 18 червня.

За час відсутності води в мережі  буде також здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов: заміна пожежних гідрантів і запірної арматури на вузлових місцях мережі, підключення новозбудованих об’єктів тощо.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – це процедура, передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж для покращення якості питної води.

Рекомендує споживачам завчасно зробити необхідний запас води.