Запрошуємо усіх охочих долучитися 23 квітня до загальноміської толоки на території Тернопільської громади

У п’ятницю, 23 квітня, на території Тернопільської громади заплановано провести першу загальноміську толоку.

Зі слів міського голови Сергія Надала, під час цієї екологічної акції будуть прибрані зелені зони у місті і населених пунктах громади та висаджені нові зелені насадження.

«Відповідно до розроблених заходів, під час толоки передбачається очищення прибудинкових, прилеглих та закріплених територій, парків, скверів, придорожніх зелених зон у різних куточках міста і в селах нашої громади, ліквідація стихійних сміттєзвалищ та прибирання прилеглих території до котелень і теплових підстанцій із залученням працівників ОСББ, комунальних закладів і підрозділів міської ради, підприємців, педагогічних колективів садочків, шкіл та училищ, громадських організацій», - зазначив Сергій Надал.

Під час толоки заплановано також висадження нових дерев та чагарників у парку ім. Тараса Шевченка та в парку Національного відродження.

Запрошуємо небайдужих тернополян долучитися до екологічної акції. Разом ми зможемо швидше і краще підготувати наше місто до Великодніх свят.

Охочим приєднатися необхідно звернутися в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології за номером телефону (0352)52 58 48 або безпосередньо до Вашого балансоутримувача.