У Тернополі триває будівництво сучасної дворівневої дорожньої розв’язки на Гаївському шляхопроводі

На об’їзній дорозі Тернополя - Гаївському шляхопроводі продовжуються роботи з будівництва нової сучасної дворівневої дорожньої розв’язки. Роботи на такому масштабному об’єкті тривають безперервно, адже зведення розв’язки заплановано закінчити до Дня міста.

«На даному об’єкті зараз проводяться роботи з монтажу балок ще одного рівня шляхопроводу, який буде служити для пропуску транспорту через об’їзну дорогу. Водночас, нижня дорога дворівневої розв’язки з’єднуватиме вул. Гайову і с. Великі Гаї. Днями планується завершити монтажні роботи балок, далі буде проводитися бетонування підпірних стінок, - розповідає  керівник підрядної організації «Тернопіль Мостобуд» Юрій Левкович. - Вже найближчого тижня робітники приступлять до підготовчих робіт з розкопування та початку бетонування підпірних стінок дороги зі сторони с. Великі Гаї».

Нагадаємо, у 2020 році за кошти Тернопільської громади було зведено та відкрито новий Гаївський міст, через який проходять два магістральні шляхи державного значення.