Учасники бойових дій можуть безкоштовно пройти томографічне обстеження у Тернопільському міському лікувально-діагностичному центрі

У КП «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр» ТМР учасники АТО/ООС можуть безкоштовно пройти томографічне обстеження на сучасному медичному обладнанні.

Отримати процедуру безкоштовно можна за електронним направленням лікаря, який надає первинну допомогу та з яким у пацієнта підписано декларацію (сімейний лікар, терапевт).

Комп’ютерний томограф дозволяє провести детальне медичне обстеження усіх органів та систем, при цьому променеве навантаження на пацієнта, завдяки новітньому обладнанню, знижується на 75%.

«Зараз цей діагностичний центр - один з найкращих у нашому місті. Розташований він на вулиці Руській, 47, на базі колишньої залізничної поліклініки, - зазначає міський голова Сергій Надал. - Ми закупили сюди нове діагностичне обладнання. Тут працює сучасний 32-зрізовий комп’ютерний томограф, який дає можливість робити якісні обстеження. Окрім того, ми провели у лікувально-діагностичному центрі капітальний ремонт із заміною вікон, дахового покриття, системи опалення та водопостачання, а також повністю комп’ютеризували заклад».

Для того, щоб пройти діагностику у клініці, необхідно записатися у реєстратурі за номером (0352) 47-22-98 або завітати у Центр на вулицю Руську, 47.