У Тернополі нагородили переможців XI спортивно-патріотичних змагань «Кубок Шухевича»

14 березня на Тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича відбулося урочисте нагородження переможців XI спортивно-патріотичних змагань «Кубок Шухевича», які впродовж десяти днів проходили в місті.

«Традиційно кожного року на початку березня ми проводимо молодіжні спортивно- патріотичні змагання з метою вшанування пам’яті видатного провідника УПА Романа Шухевича. Символічним є те, що цьогорічне нагородження проводиться на одній із найбільших спортивних локацій міста, на центральному стадіоні, якому нещодавно було присвоєно ім'я Р. Шухевича, - повідомляє міський голова Сергій Надал. -  Сам Роман Шухевич був не лише відомим командиром УПА, героєм, прикладом військового керівника, а також мав багато інших чеснот – був чудовим музикантом, прекрасним спортсменом, здобував нагороди на українських олімпіадах. Роман Шухевич є зразком для сучасної молоді. І учасники змагань показують добрий приклад шанування його пам’яті та, водночас, є прикладом для своїх ровесників. Я пишаюся патріотичною тернопільською молоддю».

Серед дев’яти команд-учасниць з числа громадських молодіжних організацій, студентського самоврядування і учнівського парламенту переможцем та володарем Кубку Генерала УПА Романа Шухевича стала команда «TNPU Company».

Нагородив призерів і учасників змагань міський голова Тернополя Сергій Надал.

Міський голова висловив подяку також усім організаторам змагань, волонтерам та патріотичній молоді Тернополя, котрі шанують видатних діячів українського національно-визвольного руху.

Всі фото з нагородження можна переглянути у розділі "Галарея".