Вп'яте відбулися традиційні Всеукраїнські змагання з хокею «Ternopil Hockey Classic – 2021»

13-14 лютого у Тернополі пройшли п'яті Всеукраїнські змагання з хокею «Ternopil Hockey Classic – 2021», участь в якому взяло 12 команд з різних куточків України. Через погодні умови відбувся турнір не на ставу, а на ковзанці на Театральному майдані.

За результатами змагань перемогу у дивізіоні «Майстер» здобули гравці хокейного клубу «Криворізькі яструби» (м. Кривий Ріг) – тріумфатори змагань Ternopil Hockey Classic – 2019, у дивізіоні «Фанат» - ХК «Авто-Лідер» (м. Підволочиськ).

У цьому році змагання «Ternopil Hockey Classic – 2021» підтримав і професійний хокей - Українська хокейна ліга і Parimatch, які провели для аматорів «Тренування із зіркою». Допоміг хокеїстам-любителям покращити свою техніку і розповів про секрети професійної майстерності чотириразовий чемпіон України, капітан національної збірної з хокею, спортивний директор УХЛ Олександр Побєдоносцев.

Під час майстер-класу Олександр Побєдоносцев наголосив, що це дуже добре, коли досвідчені професійні гравці допомагають любителям, і дають їм можливість реалізувати себе на цьому етапі.

Підтримав «Тренування із зіркою» і гравець баскетбольного клубу «Тернопіль» Олександр Тищенко, який провів символічне вкидання в матчі на перше місце «Ternopil Hockey Classic - 2021».

В кінці тренування учасники провели двосторонній поєдинок, щоб закріпити отримані навички і знання. Участь в матчі взяв і зоряний тренер, який і в ході гри давав цінні поради своїм "учням". Цей майстер-клас - другий в історії Ліги, проведений для любителів.