Впродовж ночі з вулиць Тернополя було вивезено приблизно 500 м3 снігу

У ніч з 14 на 15 лютого у Тернополі працювало близько 50-ти одиниць техніки та 12 працівників, які, відповідно до Дорожньої карти прибирання і затвердженої маршрутної схеми, розчищали вулиці міста від снігу, посипали їх технологічними матеріалами та вивозили сніг.

Впродовж ночі з вулиць міста було вивезено приблизно 500м3 снігу.

Зимове утримання Центральної частини, масивів «Східний» і «Сонячний», Промислового району, Старого Парку, Канади та мікрорайону Новий світ здійснює ТзОВ «Авакс-Проф». Вночі спецтехніка підприємства відгортала і посипала тротуари, проїжджі частини, перехрестя та інші транспортні розв’язки.

Проводилося вивезення снігу із зупинок громадського транспорту, острівців безпеки і пішохідних переходів на вулицях: Генерала Тарнавського, В. Стуса, Корольова, 15 Квітня, просп. Степана Бандери, Пирогова, Гоголя, Липова, Татарська, бульв. Т. Шевченка (від вул. Князя Острозького до вул. Руської), а також в районі «Горбатого моста»,  Збаразького кільця та  з трикутників безпеки на перехресті просп. Степана Бандери-вул. Шопена.

Зимове утримання мікрорайону «Дружба» здійснює ТМШРБ «Міськшляхрембуд». Вночі працівниками підприємства здійснювалося механізоване прогортання та посипання піскорозкидачами проїзних частин і механізоване прогортання та підмітання тракторними щітками і відвалом (МАЗ) тротуарів.

ТзОВ «Техно-Буд-Центр» здійснює зимове утримання Березовиці, Кутківців, Пронятина та Об’їзної дороги, де впродовж ночі провели очищення доріг та посипання протиожеледними сумішами.