Напередодні Нового року одинокі жителі Тернопільської громади отримали продуктові набори до святкового столу

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят працівники Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення вкотре потурбувалися про одиноких людей похилого віку, що проживають на території Тернопільської міської територіальної громади та перебувають на обслуговуванні Центру.

Одинокі громадяни, отримали, зокрема, вітальну листівку з найкращими побажаннями в Новому році від міського голови, а також продуктові набори до святкового столу.

Продовжує реалізовуватися у Тернополі і Благодійний проєкт «Місто турботи», в рамках якого під час карантину здійснено адресну доставку близько 3000 продуктових наборів до потребуючих.

Запрошуємо долучатися до допомоги одиноким літнім людям, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та людям з інвалідністю і усіх небайдужих тернополян, котрі хочуть поєднати святкування з благодійністю та проявити свою доброту і душевність.

Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення знаходиться за адресою: вул. Лисенка, 8.

Контактні телефони: (0352)23 53 68 або 067 4611075.