Міський голова Сергій Надал долучився до роботи «Фабрики Святого Миколая»

У церкві Святого Йосафата, що на вул. Лучаківського у Тернополі, вже 16-ий рік працює «Фабрика святого Миколая».

Незважаючи на пандемію коронавірусу, помічники Чудотворця – волонтери уже кілька днів поспіль пакують подарунки, які принесли небайдужі тернополяни, і вже сьогодні, 18 грудня, доставлять їх дітям з тернопільських багатодітних і малозабезпечених родин, дітям-сиротам, дітям учасників АТО/ООС та переселенців.

Напередодні Дня Святого Миколая Фабрику традиційно відвідав і міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста подарував дітям канцтовари, книги та іграшки, а також виступить у ролі помічника Миколая і завітає до дітей з багатодітних сімей напередодні свята.

«Надзвичайно приємно, що в Тернополі функціонує «Фабрика Святого Миколая». Адже у цей святковий період всі очікують на подарунки, особливо наші маленькі тернополяни. На жаль, цей рік є важким для всіх і не кожна сім’я має можливість придбати подарунок і зробити диво своїм дітям, - зазначає Сергій Надал. – Тож я висловлюю щиру подяку усім небайдужим тернополянам, які вкотре стали ініціаторами благодійної акції, дякую Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ за те, що кожного року підтримуєте волонтерів і допомагаєте потребуючим жителям,  та усім тим, хто долучився подарунками, солодощами, працею. Ви робите надзвичайно потрібну і корисну суспільству роботу. Нехай у кожну сім’ю завітає Святий Миколай та подарує усім гарні подарунки, здоров’я, миру і добра. А Тернопільська міська рада й надалі буде підтримувати подібні заходи та надавати всебічне сприяння».