У тернопільській школі №8 проведено капітальний ремонт їдальні та встановлено нове обладнання для харчоблоку

Впродовж останніх двох років у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Тернополя проводяться активні роботи з капітального ремонту приміщень харчоблоків і їдалень та оновлення матеріально – технічної бази.

Загалом такі роботи проведено в 11-ти закладах загальної середньої освіти, а днями у школі №8 встановили нове сучасне обладнання у їдальні.

«Щороку ми намагаємося проводити капітальні ремонти у навчальних закладах міста та оновлювати їхню матеріально-технічну базу. У школі №8, зокрема, цього року проведено модернізацію обладнання харчоблоків і шкільної їдальні та встановлено нову потужну вентиляційну систему. Оновлено електрообладнання для харчоблоків також у тернопільських школах №№ 2, 5, 6, 8, 10, 18, 21 та ТПШ «Ерудит», - повідомляє міський голова Сергій Надал. – Придбання обладнання для харчоблоків проводиться на умовах співфінансування з Державним фондом регіонального розвитку, відповідно до якого 70% вартості проєкту фінансується за кошти освітньої субвенції, а 30% - з бюджету Тернопільської громади».

До слова, цього року в усіх 32-ох школах Тернополя встановлено бювети з питною водою, а також проводяться роботи щодо оновлення шкільного меню.