У дитячому садочку № 15 провели термомодернізацію приміщення та встановили камери відеонагляду

У Тернопільському дошкільному навчальному закладі №15 завершено роботи з термомодернізації будівлі. Раніше з метою покращення безпеки тут також встановили камери відеоспостереження. Тож уже цієї зими діти та працівники закладу перебуватимуть у красивому, теплому та захищеному приміщенні.

«У цьому садочку проведено утеплення фасаду, частково замінено вікна на енергоефективні, цоколь, двері, труби, дашки. Також відремонтовано актову залу і коридор та проведено благоустрій території. Усі роботи, які планувались зробити – виконані, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал. – А термомодернізація  будівлі дитячого садка – це не не лише менше споживання енергоресурсів, але й надзвичайно привабливий зовнішній вигляд. Дякую усім, хто долучився до цих робіт та створив справжню казку для дітей, в яку вони матимуть бажання повертатися щодня».

За підтримку, сприяння та допомогу директор дошкільного навчального закладу Галина Вахрів вручила Сергію Надалу та очільниці управління освіти і науки Ользі Похиляк подяки від імені педагогічного та батьківського колективів садочка.

До слова, до кінця року у Тернополі проведуть роботи з термомодернізації будівель щонайменше у восьми міських дитячих садочках.