Будівництво нового Гаївського шляхопроводу у Тернополі триває

Тривають масштабні роботи будівництва нового Гаївського шляхопроводу. Оглянути об’єкт приїхав міський голова Тернополя Сергій Надал разом із Міністром розвитку громад та територій Олексієм Чернишовим.

«Гаївський міст  має стратегічне значення як для Тернопільщини, так і для країни, оскільки це частина міжнародної траси.  Ми самостійно за кошти міського бюджету розпочали будівельні роботи, щоб не втрачати час. Як і було заплановано раніше, до 1 вересня 2020 р. буде завершено будівництво проїзної частини, однак роботи з будівництва інших розв’язок на мості будуть продовжуватися. Фактично з вересня триватиме друга черга будівництва у співпраці всіх рівнів влади», - зазначив міський голова Сергій Надал.

За словами Олексія Чернишова, будівництво цього об’єкту є необхідним для усієї області, адже через даний міст проходять значні потоки транспорту.

«Оскільки міст має стратегічна значення, то ми будемо надавати державну підтримку для завершення усіх робіт на даному об’єкті», - зазначив Міністр.

Нагадаємо, на Гаївському шляхопроводі поступового завершуються бетонні роботи та вже розпочалося фарбування нижньої частини мосту.