На Гаївському шляхопроводі розпочали монтувати балки перекриття

На вул. Об’їзна – Протасевича сьогодні ведуться інтенсивні роботи з реконструкції шляхопроводу через залізничну колію.

«На Гаївському мості, фактично, проводиться не реконструкція, а повноцінне будівництво нового шляхопроводу. І я дякую працівникам підрядної організації «Тернопіль мостобуд» за те, що, незважаючи на погодні умови та святкові і вихідні дні, вони виконують усі роботи сумлінно та згідно із встановленим графіком, – зазначає міський голова Сергій Надал. -  На даний час тут вже повністю влаштовані підпірні колони і саме сьогодні розпочалося встановлення балок перекриття, які були виготовлені спеціально для цього мосту».

До монтажу мостових балок на Гаївському шляхопроводі залучено важку будівельну техніку, завдяки чому виконання робіт тут пришвидшено, і відповідно, буде пришвидшено влаштовування монолітної плити і всієї прогонової будови мосту та, як результат - завершення будівельних робіт згідно із планом.

Зазначимо, що міст буде перекритий до 1 вересня 2020 року. На час ремонту для водіїв облаштовано тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайової. 

Незважаючи на те, що через Гаївський міст проходять міжнародні транспортні коридори, які мають важливе стратегічне значення, усі роботи з реконструкції шляхопроводу фінансуються виключно з бюджету Тернопільської громади.