Призначено нову начальницю управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради

Директорка комунальної установи «Тернопільська міська централізована бібліотечна система» Світлана Козелко призначена новою очільницею управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради. Привітав новообрану начальницю управління і міський голова Тернополя Сергій Надал.

Світлана Козелко в сфері культури не нова людина, оскільки майже усе життя присвятила роботі у бібліотеках Тернополя. Є членом громадської організації Української Бібліотечної Асоціації (УБА), а з 2016 року працювала в бібліотечній системі.

Попередній начальник управління культури та мистецтв Олександр Смик під час офіційного представлення нової очільниці управління наголосив, що готовий допомагати у новій діяльності Світлані Козелко, надавати пораду та підказки, коли ті знадобляться.

«Перш за все хочу подякувати колективу за вклад у формування культурного розвитку нашого міста. Разом нам вдалось не тільки вберегти установи і заклади Тернополя, але й розвинути їх та підсилити технічну базу, - зазначив міський голова Сергій Надал. – На своїй попередній посаді Світлана Козелко змогла змінити звичайну тиху бібліотеку на креативний та сучасний простір. Бажаю успіху і натхнення у розвитку і підтримці культурної сфери нашого міста».