З 25 травня у Тернополі відновлюється повноцінна робота громадського транспорту

На засіданні міського оперативного штабу обговорювали питання відновлення руху громадського транспорту у Тернополі та у селах, які приєдналися до громади.

Як розповідає начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук, громадський транспорт територіальної громади на міському і приміському сполученні готовий розпочати роботу із забезпеченням всіх необхідних протиепідемічних заходів: робота в засобах індивідуального захисту, проведення дезінфекції в транспорті, перевезення пасажирів в масках тощо.

Водночас, міський голова Сергій Надал зазначає, що буде дещо збільшена кількість автобусів та тролейбусів, які виконували спецрейси. Впродовж наступних трьох днів вони працюватимуть в звичному режимі впродовж усього дня і перевозитимуть всіх пасажирів без необхідності пред’явлення спецпропуску чи довідки з місця роботи.

Пасажири у громадському транспорті зобов’язаний їхати у масці, а оплачувати за проїзд можна тими способами, як і до карантину: «Карткою тернополянина», готівкою або банківською карткою.

А вже з 25 травня у Тернополі відновиться повноцінна робота громадського транспорту.