У Тернополі на Привокзальному майдані влаштовують пішохідну ділянку

Нещодавно у Тернополі відновилися роботи з реконструкції Привокзального майдану. Наразі працівники підрядної організації розширюють тут пішохідну зону та влаштовують бордюри.

"Перед залізничним вокзалом збільшуємо простір для пішоходів. За рахунок частини дороги тут облаштовують широкий тротуар, – повідомляє міський голова Сергій Надал. -Це стане завершальним етапом у формуванні єдиної пішохідної алеї від залізничного вокзалу до Театрального майдану".

Нагадаємо, роботи з ремонту Привокзальної площі у місті розпочалися у вересні 2019 року. За цей період на вказаній ділянці оновлено дорожнє та тротуарне покриття, виконано заміну інженерних мереж, влаштовано дощову каналізацію, місця для тимчасового паркування транспортних засобів та новий світлофор.

У цьому році заплановано завершити роботи з влаштування асфальтобетонного покриття проїзду до відділення Укрпошти та частини заїзду на Привокзальну площу; зупинки громадського транспорту з накриттям; вуличних меблів; озеленення – висадження дерев та кущів.