Ситуаційний центр Тернополя використовує для роботи сучасну інтерактивну систему

Правоохоронні служби міста, медики та працівники муніципальної інспекції у зв’язку з введенням надзвичайної ситуації по усій Україні працюють у посиленому режимі. Оперативніше працювати та контролювати ситуацію у Тернополі вони можуть завдяки використанню нової інтерактивної Геоінформаційної системи, що була створена Тернопільською міською радою у співпраці з компанією «MagneticOne Group».

«Сьогодні ми презентуємо початок роботи нової платформи Ситуаційного центру м.Тернополя, - зазначає міський голова Сергій Надал.  – Основні її переваги в тому, що вона дає можливість в режимі реального часу бачите все, що відбувається в місті, доповнювати карту актуальною та необхідною інформацією, завдяки чому оперативніше реагувати на сучасні виклики, які стоять перед нами у час поширення захворювання на COVID-19».

Система передбачає два рівні відображення даних: один  - це загальнодоступна інформація для всіх мешканців, з якою можна ознайомитися у рубриці «Електронні сервіси» або за лінком https://bit.ly/2wCnfug, а інший  - доступний для працівників ситуаційного центру та спеціальних служб, який містить великий набір даних, що необхідні для оперативної роботи.

Серед даних, що доступні мешканцям, зокрема відображення оперативної статистики та даних про захворювання і поширення на коронавірус в Тернополі та області, аптечні установи, графіки роботи спеціального транспорту, робота продуктових магазинів,  медичних закладів, поліклінік тощо.

Карта щодня доповнюється новою інформацією для максимальної зручності тернополян, аби в режимі онлайн переглядати чи шукати необхідні заклади або установи у своєму мікрорайоні.

Ситуаційний центр Тернопіль

Ситуаційний центр Тернопіль

Ситуаційний центр Тернопіль

Ситуаційний центр Тернопіль