Привітання міського голови Сергія Надала працівникам Служби безпеки України

Шановні працівники Служби Безпеки України, панове офіцери, дорогі ветерани!

Від себе особисто, від міської ради Тернополя та всієї громади нашого міста щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби Безпеки України!

Служба Безпеки України внесла величезний вклад у справу оборони української землі від агресора. Бійці СБУ, поряд з бійцями Збройних сил, Нацгвардії, МВС та добровольцями, зупинили російську навалу на сході України.

Прошу у Бога, щоб працівники СБУ, які сьогодні захищають нашу безпеку на російсько-українському фронті, поверталися живими і неушкодженими.

Схиляю голову і віддаю шану тим, хто загинув, втратив здоров’я чи був поранений під час виконання своїх професійних обов’язків, захищаючи Українську державу.

Дуже важливо, що сьогодні для нас відкрився новий фронт – боротьби з епідемією коронавірусу. І тут важлива праця працівників СБУ, які беруть активну участь у забезпеченні нормального функціонування Тернополя під час карантину. Роблять все можливе, щоб на вулицях був порядок, щоб окремі особи не наживалися на нашій спільній біді. Щоб містом штучно не поширювалися фейки та не підживлювалися панічні настрої. Щиро дякую Вам за цю малопомітну для оточуючих, але дуже важливу для міста, працю.

Хочу також сьогодні сказати слова подяки і пошани ветеранам СБУ. Завдяки вашим старанням, в Україні сьогодні є працівники, які готові захищати державу та людей  від всіх можливих ворогів.

Від щирого серця бажаю Вам, Вашим рідним і близьким здоров’я, щастя, добробуту. Божого захисту!

 

З повагою

міський голова Тернополя                                                  Сергій Надал