Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні передали спеціальне обладнання, придбане за кошти благодійників

Днями міський голова Сергій Надал спільно з благодійниками передали керівництву Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні два медичних візки для перевезення пацієнтів гематологічного відділення. Спеціальне обладнання для важкохворих діток було придбане за кошти, зібрані на V Благодійному Віденському балу.

«Тернопіль щороку вкладає десятки мільйонів гривень в оновлення матеріальної бази, проведення ремонтних робіт, закупівлю обладнання для медичних закладів. Проте, цих коштів не завжди є достатньо. Тому ми вдячні усім небайдужим тернополянам, підприємцям та меценатам, які долучаються до фінансування та передають необхідне обладнання для потреб наших закладів охорони здоров’я, - зазначає Сергій Надал. – І сьогодні я вкотре дякую колективу «City Life» за те, що вони організовують не лише культурний відпочинок для жителів міста, а й є прикладом соціально відповідального бізнесу, ініціюючи різноманітні благодійні акції та допомагаючи потребуючим. Також щиро вдячний усім небайдужим тернополянам, які долучилися до доброї справи на благо наших дітей».

В рамках проведення V Благодійного Віденського балу, тернопоняли зібрали понад 20 тис. грн.

За словами директора лікарні Андрія Артимовича, медичні візки для перевезення важкохворих пацієнтів гематологічного відділення, які придбали цьогоріч, були вкрай необхідні медперсоналу, адже наразі в закладі на лікуванні знаходиться понад 20 дітей.