Майже 6 тис. постанов про адміністративні правопорушення винесли інспектори з паркування у Тернополі

інспектори з паркування у ТернополіВпродовж року на вулицях Тернополя виконують свої функції інспектори з паркування управління муніципальної інспекції.

За цей період інспекторами винесено близько 6 тисяч постанов про порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, з яких 88% уже сплачені порушниками. Найбільше таких правопорушень інспектори виявляють у Тернополі  на б-рі Т. Шевченка, перехресті вулиць Словацького-Грушевського (біля шкіл №3 та №4), перехресті вулиць Пирогова – Князя Острозького, перехресті б-ру Т. Шевченка - Кн. Острозького, на вул. Шептицького та на вул. Живова.

Під час виконання своєї робити інспекторами також виявлено п’ять автомобілів- двійників, інформацію про які передано у правоохоронні органи.

Одночасно, цими днями проводиться тестування обладнання для автоматизації винесення постанов з метою збільшення кількості порушень, які інспектори зможуть фіксувати за 1 день. Відтак, незабаром на лобовому склі автомобілів-порушників можна буде зустріти повідомлення про винесення постанови, роздруковане на портативному принтері замість уже звичних повідомлень, які виносяться в ручному режимі.