На участь у Програмі «Муніципальне замовлення» заявки подали 14 кандидатів

Вдруге Тернопільська міська рада проводить набір студентів останніх років навчання (професійно-технічної та вищої освіти) на програму «Муніципальне замовлення», яка передбачає оплату міською радою за навчання та гарантоване працевлаштування у комунальних підприємствах, установах, організаціях або виконавчих органах міської ради.

Перелік професій на «Муніципальне замовлення» щороку формується на основі потреб у фахівцях, робітничих кадрах комунальних підприємств, установ, організацій та виконавчих органів міської ради.

 Муніципальне замовлення формується на умовах:

• Часткової оплати Тернопільською міською радою навчання студента у закладах освіти міста та подальше працевлаштування у комунальних підприємствах, установах, організаціях та виконавчих органів міської ради;

• Відпрацювання студентом у комунальних підприємствах, установах, організаціях та виконавчих органів міської ради терміном не менше трьох років.

Перелік спеціальностей для участі у Програмі «Муніципальне замовлення»:

— Вихователь закладу дошкільної освіти;

— Кухар;

— Інженер;

— Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування;

— Токар;

— Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів;

— Слюсар з ремонту устаткування теплових мереж;

— Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування;

— Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування;

— Муляр;

— Водій електротранспортних засобів;

— Медичні сестри.

Станом на 20 січня заявки подали 14 осіб на навчання за спеціальностями: дошкільна освіта (7 заявок), інженер-технологи, кухарі та інші.

Далі учасники пройдуть співбесіду та після успішного проходження між ними та міською радою буде укладений відповідний договір.