Cкасовано обмеження терміну подання заяви для виплати пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі

Відтепер тернополяни пільгових категорій населення можуть у будь-який час подати заяву в управління соціальної політики (вул. Лисенка, 8) про перехід з безготівкової на готівкову грошову форму виплат пільг на житлово-комунальні послуги.

Пов’язано це з тим, що Урядом нещодавно були внесені зміни до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі в частині подовження терміну подання заяви виплати пільги у грошовій готівковій формі.

Зокрема, змінами передбачено, що у разі подання заяви після 15 жовтня (15 травня) протягом опалювального (неопалювального) сезону, пільга надається у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви.

Це означає, що відтепер тернополяни, які користуються пільгами на житлово-комунальні послуги, зможуть у будь-який час перейти на виплату пільг у грошовій готівковій формі для оплати житлово-комунальних послуг.

Зауважимо, що у заяві на грошову готівкову виплату пільги на оплату житлово-комунальних послуг, необхідно обов’язково зазначати реквізити поточного банківського рахунку, на який щомісячно надходитимуть кошти пільги, а також номер телефону.