У Тернополі стартувала II Міжнародна конференція «Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі (BRCDGV 2019)»

Міжнародна конференція у Тернополі7 листопада у Тернополі стартувала II Міжнародна конференція  «Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі (BRCDGV 2019)», метою якої є розгляд проблем та перспектив інтеграції України у світове економічне співтовариство через налагодження співпраці в діловій, освітній та науковій сферах.

Участь у заході взяли представники Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру міжнародної освіти, посольств, центральної та місцевих влад Республік Індії та Польщі.

Привітав учасників та організаторів міжнародної конференції у Тернополі міський голова Сергій Надал, зазначивши, що для нас є великою честю приймати на сьогоднішньому заході почесних гостей з Індії - країни, яка  демонструє швидке економічне зростання, та Польщі - держави, міста якої давно є добрими партнерами та побратимами Тернополя.

«Україна вже давно є учасником міжнародних економічних відносин, а завдяки розширенню торгівлі з країнами Європейського союзу та Сходу, впродовж останніх років участь України у міжнародній економіці лише зростає, - відзначив Сергій Надал. - Проте сьогодні ми живемо в час, коли швидкими темпами розвиваються інформаційні та цифрові технології, в час глобальної конкуренції, коли між собою конкурують не лише підприємства чи фірми, а й міста та країни. І лише той, хто буде володітиме найсучаснішими технологіями та знатиме досвід своїх партнерів, буде успішно розвиватися».

У своєму вітальному слові міський голова також зазначив, що Тернопіль сьогодні успішно і динамічно розвивається, має надзвичайно високий науковий, інвестиційний і бізнесовий потенціал та успішно використовує сучасні технології. І лише завдяки добрій співпраці між освітянами, бізнесменами і представниками влади у місті вдається реалізовувати нові успішні проєкти та програми.

Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі (BRCDGV 2019)

Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі (BRCDGV 2019)

бізнес-форум у Тернополі

Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі

Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі (BRCDGV 2019)

Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі