Будівництва не буде: виконком скасував усі рішення щодо об’єкту в парку ім. Т. Шевченка

зскасування рішення виконкому щодо будівництва об'єкту в парку ім. Т. ШевченкаВиконавчий комітет Тернопільської міської ради, враховуючи результати громадського обговорення, скасував усі рішення, які стосувалися облаштування зони на набережній тернопільського ставу (від ФЗТ «Динамо» в сторону заводу «Опілля»). Зокрема, мова ідеться про втрату чинності документів про визначення переможця конкурсу із облаштування такого об’єкту.

Як зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал, за результатами 30-денного електронного опитування щодо облаштування даного комплексу в парку ім. Т. Шевченка, більшість тернополян, які голосували, виступили проти будівництва.

«Люди, які брали участь в опитуванні - це не байдужі тернополяни і вони проголосували  проти будівництва, значить їм це не потрібно. А ми повинні враховувати думку громади і приймати те рішення, яке хочуть жителі міста, - пояснив Сергій Надал. -  І моя пропозиція - скасувати рішення виконкому, яке було прийняте раніше. Зараз ми говоримо про припинення дії інвестиційного договору та припинення будь-яких робіт в парку ім. Т. Шевченка. Якщо людям це буде потрібно, нехай вони ініціюють це ще раз».