На території Тернопільського національного педагогічного університету з’явився унікальний Біблійний сад

15 квітня, в рамках відзначення 79-ої річниці від дня заснування Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, очільник Тернополя Сергій Надал взяв участь в урочистому відкритті унікального Біблійного саду ТНПУ.

Під час заходу на території університету відбулося висадження понад 15-ти одиниць зелених насаджень та символічного дубу із села Моринці, де народився Тарас Шевченко. Також в рамках святкування, студенти спільно з викладачами та духовенством освятили пам’ятник Біблії і заклали капсулу часу для прийдешніх поколінь.

«Сьогоднішній день є дуже символічним для Тернополя, адже саме 15 квітня ми відзначаємо день першої писемної згадки про місто, в цей день ми святкуємо день створення університету і саме сьогодні, напередодні Великодня, ми закладаємо Біблійний сад, - відзначає Сергій Надал. – Я висловлюю вдячність ректору, викладачам і студентам університету за цю ініціативу та за усі ті добрі справи, які Ви робите не лише на благо університету, а й заради розвитку міста. І я впевнений, що цей Біблійний сад стане справжньою окрасою для Тернополя та ще одним місцем духовного розвитку як студентів педагогічного університету, так і усіх тернополян».