Тернопільська міська дитяча лікарня отримала ліки від Всеукраїнського благодійного фонду "Допомагати просто"

18 лютого у приміщенні Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні відбулася передача сучасних медичних препаратів для потреб інфекційного відділення лікарні від меценатів Всеукраїнського благодійного фонду "Допомагати просто" та АТ КБ ПриватБанк. На заході побував і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Кожного року з міського бюджету Тернополя виділяється все більше коштів для потреб медичних закладів, в тому числі і дитячих лікарень. Однак бюджетних коштів не завжди достатньо, тому ми намагаємося якомога більше залучати і додаткові джерела фінансування, такі як гранти та благодійні внески, - зазначає Сергій Надал. - Хочу наголосити, що інфекційні відділення в дитячій та дорослій лікарнях, де лікуються пацієнти зі всієї області,  утримуються повністю за кошти з міського бюджету. Тому сьогодні ми дуже вдячні благодійному фонду "Допомагати просто" і ПриватБанку за надані медикаменти дитячій лікарні, а також усім тим меценатам, хто долучається до фінансування закладів охорони здоров’я. Адже це - чудовий приклад соціального партнерства, коли люди займаються не лише бізнесом на території міста, а також готові розділяти відповідальність за це місто та допомагати, зокрема, нашим лікарям».

Як відзначили представники ПриватБанку - засновника Всеукраїнського благодійного фонду "Допомагати просто», партію медичних препаратів для Тернопільської міської дитячої лікарні на суму близько 50 тис. грн. вдалося придбати завдяки тисячі небайдужих клієнтів банку, що здійснили благодійні відрахування.  Співпраця з дитячою лікарнею продовжиться і надалі, адже в майбутньому за частину зібраних коштів благодійний фонд планує придбати обладнання для потреб лікарні.