Сергій Надал зустрівся з учасниками Академії політичної альтернативи

Цими днями у Тернополі розпочала свій 1-й курс навчання Академія політичної альтернативи, метою якої є створення платформи для соціально активної молоді, яка має амбіції, лідерські якості та готова працювати заради позитивних змін в Україні.

Протягом двох місяців навчання студенти академії матимуть змогу поспілкуватися з топ-політиками України, дізнатися як будувати власну виборчу кампанію та як почати свій політичний шлях.

Першими гостями академії у Тернополі стали міський голова Сергій Надал та кандидат у Президенти України на виборах 2019 року Руслан Кошулинський.

Під час свого виступу Сергій Надал привітав учасників Академії політичної альтернативи та зазначив, що молодіжна політика є одним із пріоритетів у роботі міської ради і мерія міста завжди активно долучається до фінансування та організації різноманітних молодіжних проектів. Зокрема, протягом декількох років у Тернополі успішно функціонує Молодіжна міська рада, покликана сприяти взаємодії виконавчих органів міської ради та молоді міста, а також триває реалізація проекту «Тернопіль – студентська столиця України» та інших програм і стартапів, які уже стали успішними та відомими не лише в Україні, а й за її межами.

Міський голова закликав активну молодь долучатися до вищевказаних проектів і побажав усім присутнім успіхів у всіх починаннях та плідної роботи задля якісних зміни в українській політиці.