Тернопільські комунальники готові до зимового утримання дорожньо-транспортної мережі міста

У зв’язку із поступовим зниженням температури повітря у Тернополі розпочинається зимове утримання дорожньо-транспортної мережі міста. 

Зокрема, управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради нагадує пішоходам та водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху та закликає бути більш обережними при пересуванні вулицею. Погода сприяє утворенню так званої “кірки”, яка провокує аварійні ситуації на дорогах та травматизм пішоходів.

В управлінні ЖКГ рекомендують водіям транспортних засобів при можливості утриматись від поїздок по місту, а для тих, хто ще цього не зробив – замінити шини на зимові та суворо дотримуватись “Правил дорожнього руху”.

Для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій, комунальні служби звертаються до мешканців житлових будинків з проханням утриматися від паркування транспортних засобів у дворах.

Нагадаємо, у Тернополі прибирання прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів здійснюють обслуговуючі підприємства та ОСББ (в залежності від того, хто обслуговує будинок).