У Тернополі на стадіоні школи №29 відкрили сучасне футбольне поле

Днями на стадіоні Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 відбулося урочисте відкриття нового футбольного поля зі штучним покриттям. На заході побував міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Я радий презентувати сьогодні, у перші дні літніх канікул, учням школи №29, а також дітям, які проживають у цьому мікрорайоні міста, сучасний спортивний майданчик для занять футболом, - коментує очільник Тернополя. – Даний проект є дуже важливий для розвитку спортивної інфраструктури у місті, оскільки школи №28 та №29 розміщені поряд та на території цих шкіл займається багато учнів та мешканців прилеглих будинків. Також хочу зазначити, що у Тернополі - це перший спортивний майданчик на території навчального закладу, який реалізований за кошти на умовах співфінансування з міського бюджету спільно з Федерацією футболу України».

До слова, незабаром розпочнуться роботи з облаштування футбольного поля у дворі на вул. Київській, а також заплановано влаштування спортивного майданчика на вул. Лесі Українки.