З 19 березня у Тернополі усі пільговики їздитимуть безкоштовно лише з пільговою «Карткою тернополянина»

З 19 березня у Тернополі вступає в дію рішення виконавчого комітету, яке передбачає надання права пільговим категоріям населення на безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті лише за наявності пільгової «Картки тернополянина».

«Враховуючи те, що більше 4 тис. пільговиків подали заявки на виготовлення персоніфікованої «Картки тернополянина», проте не встигли отримати їх до 1 березня, рішення щодо впровадження нових правил проїзду для даної категорії населення було відтерміноване, - коментує  начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку Ігор Мединський. – На сьогодні практично усі пільговики отримали виготовлені електронні квитки, тому на засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення, що з понеділка, 19 березня, безкоштовний пільговий проїзд у тролейбусах, автобусах та маршрутках буде доступний лише для тих, хто має електронний квиток - пільгову «Картку тернополянина»».

До слова, вищезазначені зміни не відносяться до учасників бойових дій та добровольців, які і надалі їздитимуть безкоштовно та без обмежень лише при наявності посвідчення «Учасника бойових дій» та посвідчення добровольця відповідно.