Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану м. Тернополя», затвердженого рішенням сесії Тернопільської міської ради від 07.06.2024 року №8/39/06

Рішення сесії Тернопільської міської ради від 07.06.2024 року №8/39/06 "Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану м. Тернополя» та внесення змін до Генерального плану м. Тернополя, затвердженого рішенням міської ради від 10.08.2010 №5/37/11"

Розглянувши матеріали проєкту містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану м. Тернополя», розробленого ДП «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю. М. Білоконя», відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», «Про стратегічну екологічну оцінку», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель», Постанов Кабінету Міністрів України від 25.04.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити містобудівну документацію «Внесення змін до Генерального плану м.Тернополя», з додатками (додається).

2.Внести зміни до Генерального плану м. Тернополя, затвердженого рішенням міської ради від 10.08.2010 №5/37/11 «Про затвердження Генерального плану міста Тернополя», згідно з містобудівною документацією, затвердженою пунктом 1 цього рішення.

3.Управлінню містобудування, архітектури та кадастру, управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ забезпечити доступ та оприлюднення матеріалів вказаної у пункті 1 містобудівної документації, крім частини, що становить державну таємницю та належить до інформації з обмеженим доступом відповідно до законодавства.

4.Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.

 

Матеріали громадського обговорення (в тому числі протокол громадських слухань), консультацій з уповноваженими органами виконавчої влади додаються.

Протокол розгляду проєкту вказаної містобудівної документації на засіданні архітектурно-містобудівної ради додається.

Звіт про результати експертизи проекту містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану м. Тернополя» додається.

Текстові і графічні матеріалами містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану м. Тернополя» (з рекомендацією та врахуванням обмеженого доступу у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану) додаються.